Itt jársz most:

1. Jelentkezés illatkóstolóra
2. Termékminták postázása
3. Visszaigazolás, emlékeztető
4. Illatkóstoló, esszencia-parti
5. Összefoglaló információk

MEGHÍVÓ

Az első találkozás...

Évek óta nap mint nap tapasztaljuk azt az áttörést, amikor az illatkóstolók alkalmával a - boltokban vásárolt szintetikus készítményekhez szokott -  résztvevők megélik az első találkozást a terápiás tisztaságú növényi esszenciákkal. Az első impulzusok rendszerint mérföldkövet jelentenek a illóolajokkal való személyes kapcsolat terén, melyek ezt követően a családok mindennapjainak részévé, napi rutinjává válnak, társítva az élvezeti értéket a terápiás lehetőségekkel.

onlinepasi.jpgA körülmények sem akadályoznak meg abban, hogy otthonodba vigyük az esszenciális olajok nyújtotta élményt és varázslatos hatást! 

Szeretettel várunk egy kellemes hangulatú, kötetlen illatélményre, ahol átfogó képet kapsz az aromaterápiáról, megismered az olajok kinyerésének módját és működésüket, hatásukat

onlinefriends2

A célunk rávezetni az egészségmegőrzés hatékonyabb, a gyógyszerek alkalmazásánál biztonságosabb és költségkímélőbb útjára. Rávilágítunk az üzletekben kapható, szintetikus úton előállított illetve manipulált olajok alkalmazásának kockázataira és veszélyeire.

Megtudod, miért is nevezik a Tömjént az illóolajok királyának, hogyan válthatja ki az Oregánó és Teafa párosa az antibiotikum kúrát, miként csillapíthatsz lázat Citrommal és Levendulával és köszönhetsz el az orrcsepp függőségtől a Borsmenta segítségével. Látni fogod, hogy a házipatikán túl hogyan alkalmazhatod az illóolajokat főzéskor, a szépségápolásban és a háztartásban.

termekmintacsomag

 

Foglalj időpontot most, igényled meg termékminta csomagunkat és csatlakozz hozzánk a kiválasztott illatkóstolón! Várunk szeretettel!

redarrow

Jelentkezés, helyfoglalás

Illatkóstolóink időpontjait hamarosan közzétesszük, ha szeretnél értesülni a dátumokról, iratkozz fel levelezőlistánkra.

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: MLM Menedzser - Mobilbarát weboldal és webáruház